Известие

Collapse
No announcement yet.

Пролетен събор 2011 Юндола 30.04 - 1.05

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И аз ще съм на Лукойл 9.30-9.40 (живот и здраве, че днес една пАтка така щеше да ме нацепи, та съм малко суеверен сега)
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Бройте ме и мен с "ремаркето" за 9:30 сабахлянта на Лукоил. Ще мина да измия белисимата и след това съм при вас.
      145 1.7 16V Boxer

Comment

Да, такава беше и моята идея - да се съберем на Лукойла след караулката.

За съжаление няма да бъда със Спайдера - още не можем да намерим един лагер за задна главина
        Volvo XC90 D5 '06
        Alfa Romeo Spider 2.0 '90
        Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
        ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
        ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
          Да, такава беше и моята идея - да се съберем на Лукойла след караулката.

За съжаление няма да бъда със Спайдера - още не можем да намерим един лагер за задна главина
          Сори за офф-а , ама свърза ли се със Звезди или Венци (Вентура)
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX

Comment

Говорих с един приятел от Септември който редовно ходи на Юндол, каза ми че температурите най вероятно ще са около нулата, защото лятото при 30 градуса в Септември, горе е 15-20 макс. Препоръчвам да се подготвим с по дебели дрешки за там.
            145 1.7 16V Boxer

Comment

Някой знае ли колко километра са от София?
              155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
              Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от soldier81 Покажи съобщение
                Някой знае ли колко километра са от София?

142 км от околомръсното са до Юндола.
                Volvo XC90 D5 '06
                Lancia Ypsilon 1.2 '00

Comment

Първоначално публикувано от infernus Покажи съобщение
                  Говорих с един приятел от Септември който редовно ходи на Юндол, каза ми че температурите най вероятно ще са около нулата, защото лятото при 30 градуса в Септември, горе е 15-20 макс. Препоръчвам да се подготвим с по дебели дрешки за там.
                  И с по една бутилка ракия за сгряване вечерта

Comment

Абе гледам карти тва онва, през Велинград ли е най добре да се мине от СФ като идва човек, виждам и някви пътища през Костенец или нещо такова?
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                      Абе гледам карти тва онва, през Велинград ли е най добре да се мине от СФ като идва човек, виждам и някви пътища през Костенец или нещо такова?
                      По принцип и пътят през Белово не е лош, но пък иначе повече от половината път е по магистрала - затова и около 140 километра се взимат за около час и половина, и то при не много бързо каране.

Лично аз винаги минавам по магистралата.
                      Volvo XC90 D5 '06
                      Lancia Ypsilon 1.2 '00

Comment

През Костенец става , аз миналата седмица бях командировка във Велинград и обърках пътя и минах от Белово за Юндола , не беше зле , а по завоите е яко фън и като сравним пътя със софииските кратери си е напрао писта
                        П.П. пак закъснях с поста :Д
                        Alfa Romeo 145 1.4 16vEX
                        Alfa Romeo 156 V6quadrifoglio EX

Comment

• Колеги,за тези от София най добрия и бърз маршрут е по магистралата до Мирово,после Костенец-Белово-Юндола-макс 110км.Аз пътувам често през дефилето,пътя е сравнително добър,в горната част 7-8 км. под ливадите на Юндола,където баира е около 12% наклон,зачестяват малки дупки и напуквания. Миналата седмица от Юндола до Черна Места валеше сняг,температурата беше 0-1 градуса,така че носете дебели дрехи.А ако ходите до гара Аврамово,много споко,на някои места дупките са като след бомбандировка.
                          хамелеон 146 т.s 1.6 /00г.
                          Regata 100s /88г

Comment

Хора ще има ли някои от Бургас,Варна,Сливен или от Стара загора че ние сме една кола маи от Бургас

---------- Post added at 21:40 ---------- Previous post was at 21:31 ----------

Някои ако знае някои от тези области нека да пише да се разберем да пътуваме заедно да несме само ние

Comment

има ли някои колега който мисли за колегите си поне да каже че си няма и на идея дали някои ще има от посочените градове благодаря

Comment

Първоначално публикувано от pe60 Покажи съобщение
                                • Колеги,за тези от София най добрия и бърз маршрут е по магистралата до Мирово,после Костенец-Белово-Юндола-макс 110км.Аз пътувам често през дефилето,пътя е сравнително добър,в горната част 7-8 км. под ливадите на Юндола,където баира е около 12% наклон,зачестяват малки дупки и напуквания. Миналата седмица от Юндола до Черна Места валеше сняг,температурата беше 0-1 градуса,така че носете дебели дрехи.А ако ходите до гара Аврамово,много споко,на някои места дупките са като след бомбандировка.

Добро предложение. Ако искате да го обсъдим или направо водещата кола да завие на Мирово и другите да я последват.

Този маршрут всъщност е за предпочитане по няколко причини - първо не се минава през самия Велинград (където може да се позагубим и да разкъсаме колоната заради светофарите, второ е по-малко натоварен, и трето - излиза направо в Юндола.

А и завойчетата от Белово нагоре са страшно кефещи
                                Volvo XC90 D5 '06
                                Lancia Ypsilon 1.2 '00

Comment

Working...
                                X